OVER ONS

Wij, jouw partner

Met meer dan 15 jaar ervaring in de gastvrijheidsbranche, richt HP Events zich op het adviseren en organiseren van personeel op evenementen, festivals, beurzen, congressen en voetbalstadions. Wij zijn niet alleen de ideale partner op grote schaal, maar besteden ook graag aandacht aan kleinere projecten. Daar waar wij werken op regio niveau beschikken wij over personeel in Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Zwolle & Almere. Personeel nodig op andere plekken in het land? Geen probleem, wij maken voor u een passend voorstel op maat. 

Wij zijn een horeca partner in de breedste zin van het woord, naast kwalitatief goed horeca- en barpersoneel focussen wij ons ook op het horeca-management, of dit nu gaat om een barhoofd op een festival of een partymanager op een dinér van 4000 personen, wij zijn uw ideale partner. Door onze jarenlange ervaring in kassa-projecten beschikken wij ook over een getrainde poule van kassamedewerkers, dit zijn tenslotte de visitekaartjes van elk evenement!

HP Events is een dochteronderneming van de Top Events Food & Beverage Group, doordat wij expertise hebben in de hele evenementenbranche kunt u uw volledige project bij ons neer leggen. Denk hierbij aan de inzet van personeel, maar ook de verzorging van de volledige horeca behoort tot onze mogelijkheden. Als vaste cateraar van PSV, NAC Breda & FC Den Bosch en vele andere evenementen weten wij waar uw behoeftes liggen. 

Wij streven naar ons motto:
‘Partner in de evenementen- en gastvrijheidsbranche’. In onze branche doe je vrijwel alles samen. Zo staat voor ons centraal dat er een goede relatie is tussen ons, onze medewerkers en de opdrachtgevers.

Meet the partners

Jasper Schellens
Sales Manager
06 25 45 69 12

Manon Peeters
Operationeel Manager
06 55 89 85 03

esmee Hubertse
Planner Eindhoven & 's-Hertogenbosch
06 25 13 78 29

Pleun van Oort
Planner Eindhoven & 's-Hertogenbosch
06 25 17 49 30


Robin Janssen van ’t Laar
Planner Breda & Zwolle
06 11 09 28 07

Marlous Aardoom
Planner Breda, Amsterdam & Utrecht
06 11 46 49 80

Raoul van der Wiel
Financieel Manager
06 25 09 14 89